Neem contact op
Contact nu

Barca verslaan Juventus

Jason 2017-09-18 09:19:54
Leo Messi nam zijn tijd om in het spel maar was de architect van FC Barcelona's uitstekende 3-0 zege Juventus aan aftrap hun Champions League campagne.

Messi scoorde de eerste en de derde keer van de nacht en het opzetten van Ivan Rakitic voor de tweede op in een spel waarin Ousmane Dembele zijn eerste start maakte nadat hij de club record ondertekening.

Vorig seizoen zagen Juventus komen te verdedigen een 3-0 voorsprong in de kwart-finale van de competitie, maar dit keer rond, hoewel zij werden gedwongen op de achterste voet door Barca, ze had ook kansen van hun eigen met Di Scoglio dwingen een vingertop opslaan van Ter Stegen in de Barca doel, voordat hij in actie opnieuw te ontkennen Pjanic heette.

Luis Suarez gedwongen een goede behoeden Gianluigi Buffon na een vrije trap van Messi in de verdedigingsmuur, terwijl Dembele schoot net breed onder druk van de verdediging.

Messi had goed door de Italianen zijn gesloten, maar zijn ongelooflijke begin aan het seizoen bleef aan het begin van de blessuretijd toen hij het opening doel van het spel scoorde na uitwisseling van passen met Suarez en Buffon gewonnen met een linker schot in de hoek voet.

De Argentijnse sloeg de post met een schot van buiten het strafschopgebied Juventus vroeg in de tweede helft en na wordt gereserveerd na een gele kaart na ontvangst van een overtreding, verlangt hij hielp met het opzetten van Barca's tweede van de nacht.

Messi liep naar het gebied Juve en hoewel zijn lage kruis werd geblokkeerd, de bal liep tot Rakitic te scoren vanaf 15 werven uit voordat het dwingen een andere opslaan van Buffon van buiten het strafschopgebied.

Hij scoorde toen Barca de derde van de nacht na het verzamelen van de bal buiten het gebied van Juventus, dribbelen langs twee verdedigers en dan gek Buffon met een schot in de hoek van de onderzijde van het net te verzekeren van de overwinning.

Het bovenstaande nieuws was vermenigvuldigd China handdoek leverancier Shenzhen stad Dingrun licht textiel importeren en exporteren van Corp.Ltd, een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van baby luier, baby slabbetje,  strandlaken, Badhanddoek, theedoek, gecomprimeerde handdoek, Microvezel handdoek enz.