Neem contact op
Contact nu

Real Madrid won Club World Cup

Jason 2016-12-19 16:01:48
YOKOHAMA, Japan - Cristiano Ronaldo bewees aan de wereld dat hij de beste voetballer was met het scoren van drie doelpunten om cadeau Real Madrid een 4-2 overwinning na 120 minuten strijd met Kashima Antlers tot de Club World Cup hier te winnen op zondag.

Karim Benzema opende de score voor de Europese kampioenen, Gaku Shibasaki scoorde tweemaal naar de Japanse zijde op voorsprong te zetten, alleen maar om te zien Ronaldo omgerekend een boete naar niveau in de reguliere speeltijd te trekken.
Real Madrid coach Zinedine Zidane zei dat het de "self overtuiging" dat het team komen van achter gedaan om te winnen op het laatst.

Real Madrid begon vroeg als Benzema tikte de losse bal in de achterkant van het net in de 9e minuut na het schot van Luka Modric is uitgevoerd werd gepareerd door de keeper Hitoshi Sogahata.

Kashima bijna de gelijkmaker in de 11e minuut alleen voor Mitsuo Ogasawara de lange ranger te zien van de bar.
In de 30ste minuut, Cristiano Ronaldo raakte de vrije trap in de muur en hamerde de losse bal in de lucht.
De Japanse laterale niveau in de 45e minuut als Gaku Shibasaki de bal langs de keeper Keylor Navas vernield en het was het eerste doelpunt gescoord voor een Aziatische club in Club World Cup geschiedenis.

Het was Shibasaki opnieuw in de 52e minuut, die de J ligakampioenen op voorsprong te zetten. De Japanse schipper vuurde een lange afstandsschot die Navas verstuurd geen kans en vond de benedenhoek.
In de 58e minuut werd Lucas Vazquez vervuild in de doos en Ronaldo zette de penalty en Real Madrid was weer op de rails.

De Japanse zijde miste de ultieme kans om een ​​historisch huis overwinning te omarmen, alleen om te zien Yasushi Endo schieten wijd in de laatste seconde van blessuretijd en de wedstrijd ging in de extra tijd.
In de 97e minuut, Cristiano Ronaldo stuurde de bal met zijn linkervoet na Benzema's lokaliseren pass naar Real Madrid weer vooruit te zetten.

Het bovenstaande nieuws werd dagelijks overgenomen uit China door China handdoek leverancier Shenzhen Dingrun Light Textile Import en Export Corp.Ltd, Een bedrijf gespecialiseerd in het produceren baby luiers, Baby slabbetjes, strandlaken, Dekens, badhanddoeken, theedoeken, gecomprimeerd handdoeken, microfiber handdoeken enz.